Laster Arrangementer
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bli med på folkefesten og aktivitetskvelden Walk and Run Notodden den 27. mai 2019 på Notodden torv! Det er 7. året Walk and Run arrangeres til inntekt for stiftelsen Children’s Burn & Wound Care Foundation. Lions Club Notodden/Telerosa, Lions Club Notodden og Rotary Klubben i Notodden inviterer alle til å bli med på Walk and Run!

All inntekt går til Children’s Burn & Wound Care Foundation (CBWCF) og deres arbeid for sår- og brannskadde i Afrika, med base i Etiopia. I tillegg til operasjoner og behandling, arbeider CBWCF med forebyggende prosjekt og de var med på å utdanne de første operasjonssykepleierne i Etiopia.

Alle som bidrar på Walk and Run gjør dette gratis – ingen får betalt – og alt som selges på torvet denne dagen er blitt sponset. Derfor kan vi med glede si at alle midlene som kommer inn på Walk and Run vil gå til det viktige arbeidet for å hjelpe brannskadde barna og til arbeide CBWCF gjør. Runden er tilrettelagt for bevegelseshemmede, og om du bruker rullestol eller rullator, går det fint å være med! Om du kommer med barnevogn, går det fint å ta noen runder på Walk and Run!

  • Som tidligere år stiller Jens Marius Hammer som konferansier.
  • Nordic Gym ved Stine, bidrar med oppvarming til Walk and Run.
  • Lise Wiik holder årets åpningstalen.
  • Runar Boyesen står for musikken, og Roger Uppstrøm for lyd.
  • Kiosk fra kl 17:30 v/Heddal Bygdekvinnelag. Det blir salg av kaker, vafler, kaffe, te, mineralvann og saft.
  • Det er mulighet for å kjøpe billett for å ta en liten tur på MC med Bjarne Helgaseth og venner i spissen, eller i en veteranbil der Kjøretøy Historisk Forening stiller opp!

Vi oppfordrer enkeltpersoner, firma, bedrifter, skoler, klasser, idrettslag, kirker og menigheter, interesseorganisasjoner, lag og foreninger til å stille opp på Walk and Run – samle en gjeng og delta!

Bruk deltakerskjema og skaff deg sponsorer! De kan sponse deg med et beløp pr. runde du løper, jogger, går, ruller, rundt torvet (ca 300 m), eller de kan sponse deg med et fast beløp. Et max-beløp kan settes også, selv om de sponser pr. runde. DU kan også sponse deg selv! Poenget med sponsorer, er hvis en deltaker får 10 sponsorer som gir 200 kr, har deltakeren skaffet 2000 kr, men ingen har betalt mer enn 200 kr.

Hvis 500 deltakere gjør det samme, vil vi samle inn 1 million kroner, men ingen har gitt mer enn 200 kr! SAMMEN KAN VI HJELPE! Å hjelpe et barn med hudtransplantasjoner og behandling i rundt 6 uker koster ca 6-7000 kr, mindre enn en av de nyeste mobiltelefonene i dag… Vi er varmt takknemlige for alle bidrag på Walk and Run!

Vi har VIPPS 16459 – Betal til: CBWCF Lions Club Notodden, og vi har betalingsterminal på torvet. Du kan gjerne betale med kontanter, våre Lions- og Rotarymedlemmer står klare til å ta i mot bidraget ditt.

Om det er noen som ønsker faktura, f.eks, om en bedrift deltar, eller du har blitt sponset av en bedrift, kan du skrive E-POST adressen på deltakerskjemaet, og det blir sendt ut faktura fra arrangøren.

All inntekt av alt som selge på torvet på Walk and Run går til CBWCF.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL WALK AND RUN NOTODDEN 27. mai 2019!