Om oss2019-01-08T14:03:30+00:00

Notodden i Sentrum AS

Notodden i Sentrum AS ble dannet i 1998 av kommunen, gårdeiere og handelsstanden for å fremme Notodden sentrum som et levende og aktivt handels- og møtested og ivareta og utvikle bysenterets særpreg og fortrinn. Vi jobber for å skape vekst og sikre at byen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å leve og bo her.

Organisasjonen er 2-delt: Gårdeiere og tomteutviklere og Handelsstanden Gårdeiere og tomteutviklere er på banen for å utvikle byen for fremtiden. Notodden i sentrum er talerør inn mot kommunen og jobber for at det skal være best mulig vilkår for gårdeiere og utviklere til å skape en by folk vil bo i.

Handelsstanden ønsker gjennom Notodden i Sentrum å skape et aktivt sentrum hvor god handel står i fokus. Vi ønsker å legge til rette for gode virksomheter som kan leve godt i byen vår. Vi vil fokusere på kompetansen til gode drivere, godt vertskap og unike konsepter. Vi skal være det naturlige stoppestedet i Telemark! Vi ønsker at folk skal bruke byen; handle i sentrum, spise i sentrum, dra på konsert, sitte på en benk eller i en park, møte venner eller bare for en hyggelig tur.

Gjennom nett og sosiale medier ønsker vi å gi dere den personlige historien om byen. Hva skjer, hvem jobber der, hva kan du finne. Vi vil oppdatere deg på trender, og vi vil inspirere gjennom gode, personlige historier og bilder. Du skal bli kjent med byfjesene og du skal bli kjent med bylivet. Notodden i Sentrum skal fremstå moderne, men med historisk forankring. Notodden i Sentrum skal være med på å skape gode, positive holdninger hos alle som bruker byen. Vi vil skape stolthet for Notodden!

Kontakt daglig leder Siri Aardalen for å bli medlem: Tlf: 454 74 399 Mail: siri@notoddenby.no

Ledige lokaler